top of page
DynoformArioIMG_0021.jpg

Ario puter

Designet på putene ivaretar det skandinaviske uttrykket som allerede finnes i utemøbelserien Ario.
Tekstilet er værbestandig og fargen er en naturlig grålig tone.

De formsydde putene vil gi dine Ario stoler et helt annet uttrykk og komfort! De mykner både utseendet og sittefølelsen.

Fakta

Tekstil: Madeira Led Melange f. 75.
Vannsøyle: 2 000 mbar
Skum: 20 mm polyuretan med hardhet 44N

Vedlikehold

Putene leveres ferdig med flekkavstøtende egenskaper. Det vil si at dersom du skulle søle på putene, skal du fint kunne vaske dette av med en klut og litt lunket vann. Det kan dog være fordelaktig å impregnere putene ytterligere før bruk, da dette vil gi en ekstra beskyttelse mot vanskelige flekker.

OBS! Dersom blekemiddel brukes ved rengjøring må ikke blandingsforholdet mellom vann overskride 20% blekemiddel. Tekstilen tåler ikke kjemisk rensing, stryking eller en tur i tørketrommelen. 

OBS! Putene tåler ikke maskinvask da skummet på innsiden ikke egner seg for dette. 

Tekstil, søm og skum

Putene har en vannsøyle på 2 000 mbar, som vil si at den tåler noe vann. Men grunnet sømarbeidet er ikke putene vanntette, skummet vil kunne trekke noe vann dersom de blir liggende ute i en regnskur. Det anbefales derfor at putene bæres inn.

Kaldskum har egenskaper som gir høy spenst og meget god sittefølelse. I tillegg har kaldskum en spesiell evne til å bevare formen og har en svært lang holdbarhet. Selv etter flere års bruk vil putene beholde sin opprinnelige form og kvalitet.

Relaterte produkter

bottom of page