top of page

om oss

Ario stol
Cleo stol og kvadrat bord
utemøbler. Tuva rest benk med rygg 158
Garderobeløsning

Hvem er vi

Dynoform® er en ung møbelprodusent etablert på lang erfaring og kunnskap. Vår visjon er å skape kvalitetsmøbler du kan nyte godt av lenge. Dette er et resultat av fokus på tidløse design, bærekraftige kvalitetsmaterialer og moderne produksjonsteknologi. 

Vi jobber tett med vårt søsterselskap Sykkylven Stål. I en samkjørt, omfattende strategiprosess er det klart at begge selskap ønsker å rendyrke egne verdier, produkter og kompetanse, slik at vi begge kan vokse og lære.

Det har resultert i at vi overtar porteføljen av ferdigvareprodukter fra Sykkylven Stål. Dette er møbler for offentlige rom, slik som kantiner, klasserom, konferansesentre, hoteller, garderober og lignende. Det er møbler som er godt utprøvd i markedet og som har blitt testet gjennom en årrekke.

Da vi har begynt å bevege oss inn i det offentlige rom med park- og restaurantmøbler, passet det fint å overta «skolemobel.no».

Nå står en ny epoke i vente og vi er klare som egg, hele gjengen.

Vi skaper møbler for morgendagen. 

Fra idè til bedrift

Fra idè

- til bedrift

Idéen om norske møbler designet, utviklet og produsert i Sykkylven, Møre og Romsdal, kom til liv hos oss i 2020. Dette i seg selv er ingen unik eller revolusjonerende idé, tvert i mot. Sykkylven er kjent for sine mange møbelprodusenter. Det er nok nettopp denne lokasjonen som har muliggjort denne reisen for oss. 

Utviklingen startet i søsterselskapet Sykkylven Stål på våren 2020. Sykkylven Stål har siden 1970-tallet operert som en typisk leverandør av stålkomponenter og funksjonssystemer til de nærliggende møbelprodusentene. Ideen om å selv produsere ferdige møbler var ny for oss. 

 

Gjennom disse tiårene som typisk leverandør har vi tilegnet oss unik kunnskap og kompetanse om industrien. Vi har med denne kompetansen, kunnskapen og nære samarbeid, utviklet det som var startskuddet for Dynoform®, nemlig utemøbelserien Ario.

Vi samarbeider med dyktige og velkjente designere som deler våre verdier om fremtiden, miljø og bærekraft. Sammen skaper vi tidløse designmøbler av høy kvalitet med lang levetid. ​

Våre medleverandører er nøye valgt på bakgrunn av kompetanse og kvalitet. De holdes til høye standarder for at vi, sammen, skal levere fra oss møbler vi er stolte av, møbler som vi vet holder mål. Møbler som du kan nyte godt av i dag, i morgen, alene eller sammen med andre. 

Et godt arbeidsmiljø er en av hjørnesteinene til gode kvalitetsprodukter. Ansatte som trives i trygge jobber leverer fra seg produkter de er stolte av.

 

Vi er stolte av våre produkter, vi er stolte av våre medleverandører og vi er stolte av våre ansatte, som alle er med på denne reisen. 

Norskprodusert

Norskprodusert

- Møbler ment for å vare

Vi produserer møbler med høy kvalitet og lang holdbarhet. Det viktigste for oss er at du skal kunne nyte møblene lenger. Dette skal du kunne gjøre på bakgrunn av de valgene vi har tatt; hvilke råvarer som benyttes. 

Disse råvarene og materialene får vi fra våre norske medleverandører. Sammen skaper vi kvalitetsmøbler ment for å vare. 

Fjell
Bærekraft

Skapt for å tåle

Du har nok kanskje lurt på hva vi legger i "skapt for å tåle". Svaret er

- bærekraft -

Vi tar bærekraft på alvor. Gjennom hele vår verdikjede tar vi hensyn til miljø. Ved å velge lokale og bærekraftige råmaterialer som øker kvaliteten og forlenger holdbarheten i produktene vi leverer.

 

Vi skal jobbe for trivelige og lønnsomme arbeidsplasser. Arbeidstakere som trives i tilrettelagte og trygge jobber, arbeidstakere som er stolte av det de leverer, skaper ofte bedre sluttresultater. 

Her kan du lese mer om hvordan vi  håndterer bærekraftsspørsmålene

Ario stol
bottom of page