top of page

om oss

DynoformLogoByliner2021v01 (002).jpg
IMG_1983_edited.png

Hvem er vi

Dynoform er en ung møbelprodusent etablert på lang erfaring og kunnskap. Vår visjon er å skape kalitetsmøbler du kan nyte godt av lenge. Dette er et resultat av fokus på tidløse design, bærekraftige kvalitetsmaterialer, og moderne produksjonsteknologi. 

Vi skaper møbler for morgendagen. 

Fra idè til bedrift

Fra idè

- til bedrift

Idéen om norske møbler, designet, utviklet og produsert i Sykkylven, Møre og Romsdal, kom til liv hos oss i 2020. Dette i seg selv er ingen unik eller revolusjonerende idé, tvert i mot. Sykkylven er kjent for sine mange møbelprodusenter. Det er nok nettopp denne lokasjonen som har muliggjort denne reisen for oss. 

Utviklingen startet i søsterselskapet Sykkylven Stål på våren 2020. Sykkylven Stål har siden 1970-tallet operert som en typisk leverandør av stålkomponenter og funksjonssystemer til de nærliggende møbelprodusentene. Ideen om å selv produsere ferdige møbler var ny for oss. 

 

Gjennom disse tiårene som typisk leverandør har vi tilegnet oss unik kunnskap og kompetanse om industrien. Vi har med denne kompetansen, kunnskapen og nære samarbeid, utviklet det som var startskuddet for Dynoform, nemlig utemøbelserien Ario.

Vi samarbeider med dyktige og velkjente designere som deler våre verdier om fremtiden, miljø og bærekraft. Sammen skaper vi tidløse designmøbler av høy kvalitet med lang levetid. ​

Våre medleverandører er nøye valgt på bakgrunn av kompetanse og kvalitet. De holdes til høye standarder for at vi, sammen, skal levere fra oss møbler vi er stolte av, møbler som vi vet holder mål. Møbler som du kan nyte godt av i dag, i morgen, alene eller sammen med andre. 

Et godt arbeidsmiljø er en av hjørnesteinene til gode kvalitetsprodukter. Ansatte som trives i trygge jobber leverer fra seg produkter de er stolte av.

 

Vi er stolte av våre produkter, vi er stolte av våre medleverandører, vi er stolte av våre ansatte, som alle er med på denne reisen. 

The Norwegian Feeling
NorwegianFeelingLogo2021v01 (002).jpg

For mange er assosiasjonene med "det norske" ei fjellseter med skianlegg, kakao og langrennsski, eller i hagen rundt bålpanna med barn eller barnebarn og pinnebrød. For mange er det støyen fra trafikken i en bakgård i en av landets største byer, ved uteserveringen på en restaurant mens andre stresser forbi, eller på en terrasse med utsikt over fjorden. Kanskje du finner den på brygga mens du hører på bølgene som slår inn mot land. Kanskje det er solbrente kinn eller kanskje det er neglebit. 

ARIO utemøbler
ARIO utemøbler

Uavhengig av hvor du får denne følelsen, vi er der for deg.

Dynoform designer, utvikler og produserer møbler skapt for den norske livsstilen og det nordiske klimaet.

Norskprodusert

Norskprodusert

- Møbler ment for å vare

Vi produserer møbler med høy kvalitet og lang holdbarhet. Det viktigste for oss er at du skal kunne nyte møblene lengre. Dette skal du kunne gjøre på bakgrunn av de valgene vi har tatt; hvilke råvarer som benyttes. 

Disse råvarene og materialene får vi fra våre norske medleverandører, og sammen skaper vi kvalitetsmøbler, ment for å vare. 

instagram_edited_edited.jpg
Bærekraft

Furniture for 

tomorrow

Du har nok kanskje spørsmål om hva vi legger i "furniture for tomorrow". Svaret er

 

- bærekraft -

Vi tar bærekraft på alvor. Gjennom hele vår verdikjede tar vi hensyn til miljø. Ved å velge lokale og bærekraftige råmaterialer som øker kvaliteten og forlenger holdbarheten i produktene vi leverer.

 

Vi skal jobbe for trivelige og lønnsomme arbeidsplasser. Arbeidstakere som trives i tilrettelagte og trygge jobber, arbeidstakere som er stolte av det de leverer, skaper ofte bedre sluttresultater . 

Les mer om hvordan vi håndterer bærekraftsspørsmålene her

IMG_1926.JPG
bottom of page